zaterdag 3 maart 2012

Onder de vensterbank

Ik neem jullie weer eens mee voor een kijkje in de woonkamer. Aan de voorkant heb ik een vrij groot raam, over de hele breedte genomen is dit 3.60 meter. Voorheen stond hier voor een gedeelte een hoekbank, maar met de komst van de nieuwe bank, zoals beschreven eerder op dit blog ;-)  ontstond hier ruimte voor wat leuks. Een poosje geleden was ik met Irene en onze beider zussen een dagje op pad toen we tegen deze oude houten bank aanliepen.  Ik heb eerst nog even naar huis gebeld om de precieze afmetingen op te vragen omdat er in de ene hoek ook nog een TV kastje staat en er rekening gehouden moest worden met de gordijnen. Maar de bank bleek precies te passen! Alsof hij daar op mij stond te wachten.Alhoewel ik meestal van de wittinten ben, vind ik deze verouderde houtkleur perfect in het plaatje  passen, omdat ook onze houten vloer van verouderde planken is gemaakt.

Op de bank staan momenteel wat grote oude spoelen en een houten bak. Omdat het voor mijn gevoel nog niet helemaal af was heb ik er een oude koffer onder gezet met daaraan een oud label. Hierin bewaar ik alle vader- en moederdagcadeautjes die wij ooit van onze zonen (nu inmiddels 23 en 19 jaar) hebben gekregen. Van papieren stropdassen tot broches van klei; geweldig!
Op één spoel heb ik een oud lettersjabloon vastgebonden met een stoer touwtje. Wat blijft het toch heerlijk om zo te rommelen in huis. Voor mij is dat pure ontspanning. Eigenlijk is het ook een soort verslaving. (haha) Wie van jullie kan daar over meepraten?

Gezellig weekend! Groet, Carla  

1 opmerking:

 1. Hallo!!

  Via via kom ik op je blog terecht!
  Wat heb je dat leuk gedaan zo,vind je vensterbank sfeervol en rustig ingericht.
  En ja....rommelen in huis is echt een verslaving,waar we hopenlijk nooit vanaf komen:)
  Kan ook een hele dag bezig zijn met alleen de huiskamer!

  Groetjes Petra,

  BeantwoordenVerwijderen