vrijdag 16 maart 2012

Detailfoto's

Vandaag lag bij thuiskomst de Ariadne Brocantegids op mijn mat. Ik ben er direct maar even heerlijk mee gaan zitten. Wat is dat toch een fantastisch blad. Echt één van mijn favorieten. Natuurlijk word ik bij het bladeren weer onrustig en ga ik bij mezelf ook weer even aan de slag met het veranderen van de accessoires. Toen bedacht ik me dat ik nu eens wat detailfoto's aan jullie laat zien.

Aan de zijkant van mijn kast hangt een oud hangertje met daarop een brocante kanten kraagje. Het ouderwetse plantje maakt het plaatje compleet.


Op de schouw staat een oude spiegel. Hier zie je nog een klein stukje van de lijst. Daarvoor staat een oud boek met wat kant. Ik heb er een foto van mijn vader als klein jongetje tussen geklemd. Twee waxineglaasjes ervoor, waarvan er ook weer ééntje met een stukje kant is omwikkeld.
Voor het raam in de vensterbank staat momenteel een oude schaal met daarin een aantal oude houten spoelen. Deze zijn zo leuk om wat kant of lint omheen te wikkelen en het staat gelijk gezellig.
Deze spoelen van oud hout zijn ook via de webwinkel verkrijgbaar.

In een kastje aan de wand staat een ovaal schaaltje met wat kanten kleedjes. Daar bovenop een oude deurknop ( ik weet echt niet meer waar ik deze vandaan heb....) en twee oude houten tolletjes. De tolletjes kreeg ik jaren geleden van mijn vriendin Jeanine als kerstcadeautje. Ik vind ze zelf erg leuk.Tijdens mijn "veranderaanval" kwam er ineens een flets zonnetje tevoorschijn. Dus heb ik ook maar even mijn oude zinken teil gefotografeerd. Die is net gevuld met lavendel. Ik vind dat grijze van de lavendel zo prachtig kleuren bij het oude zink. Ik kan bijna niet wachten tot deze gaat bloeien. Dan ruikt de hele tuin heerlijk naar lavendel. Het duurt helaas nog even.........Tot die tijd moet ik het maar met mijn lavendel geurzakjes doen.

Ik wens iedereen een fijn weekend.

Groet,  Carla   

2 opmerkingen:

 1. Ik heb net je blog ontdekt en vind het hier superleuk! Ben dan ook je nieuwe volger geworden! Je posten en foto's spreken me erg aan, misschien vind je het leuk om ook even een kijkje op mijn blog te nemen, je bent van harte welkom!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Esther,
   Bedankt voor je berichtje en je compliment. Ik heb net even een kijkje genomen op jouw blog en ik ben meteen helemaal in paassfeer. Wat ziet het er leuk uit zeg.
   Ik ga jou ook zeker volgen.
   Groetjes,
   Carla

   Verwijderen