woensdag 14 maart 2012

Happy Memories

Enkele maanden terug reed ik helemaal naar Limburg om daar twee brocante flessenrekken op te halen. Ik wilde ze heel graag hebben, dus ik had er de lange rit wel voor over. Toen ik bij de winkel aan kwam lopen wachtte me een leuke verrassing. Er stond bij de ingang een paar prachtige oude houten deuren. Ik was er meteen verliefd op. De originele grote metalen klink zat er zelfs nog aan! Dus onverwachts reed ik op de terugweg met twee flessenrekken en twee oude houten deuren in de kofferbak.


Op dit moment staan de deuren te pronken in de woonkamer. Aan beide kanten van de klink kan iets opgehangen worden. Op dit moment zijn dat een potje met een roosje en een oude houten klos met kant erom. Zoals je ziet staan voor de deuren twee oude krukjes met daarop een van mijn favorieten: de Happy Memories lijst van Riviera Maison.


Dat is een lijst met binnenin een prikbordje en daarvoor een deurtje met glas. Je kunt er eindeloos mee variëren door steeds andere dingetjes op het bordje te prikken. Nu heb ik er de verklaring van aanbeveling van mijn vader in gestopt. Die heeft hij gekregen toen hij uit militaire dienst kwam. Verder een foto van mijn oma van vaderskant in haar jonge jaren en twee parelkettinkjes die van mijn oma van moederskant zijn geweest. Een klein strikje maakte het plaatje voor mij af.


Veel woonspulletjes verdwijnen bij mij regelmatig in de kast om ruimte te maken voor andere spulletjes die juist alweer een tijdje in de kast stonden. Maar de Happy Memories lijst staat altijd wel ergens in huis, dan eens in de slaapkamer, dan weer in de opkamer. Het is zo'n leuk raamwerkje om allemaal persoonlijke spulletjes in tentoon te stellen en daarom vind ik er altijd wel een plekje voor......

Fijne zonnige dag gewenst voor morgen!

Groetjes, Irene.

1 opmerking:

  1. Wat gaaf! Heb pasgeleden ook zo'n mooie oude deur gekocht. Vind dat zo gezellig staan. Leuke blog, ga jullie volgen hoor en hoop natuurlijk dat jullie mijn blogje ook eens bezoeken, groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen