woensdag 4 april 2012

Paassfeerje

Vorige week ben ik op de brocante fair geweest in Giessenburg. Het was een leuk opgezette fair en ik heb heerlijk gesnuffeld tussen alle leuke spulletjes. Gelukkig heb ik me deze keer goed in kunnen houden. Ik moet namelijk van mezelf eerst alle spulletjes die ik al heb uitzoeken en eventueel verkopen voordat ik weer nieuwe dingen mag kopen............. Maar ik heb een uitzondering gemaakt voor deze twee oude kommetjes met leeuwekopjes aan de zijkant.


Ik vond ze er zo bijzonder uitzien dat ik ze niet kon laten staan. Met de Paasdagen in zicht heb ik er een leuk plantje in gezet en wat stro en eitjes toegevoegd. Ik hou niet zo van enorm opvallende Paasversieringen, maar een subtiel Paassfeertje vind ik wel leuk.

Zo heb ik wat grote witte eieren bestempeld met een handgeschreven tekst en deze op een bedje  van buxustakjes gelegd in een oud kommetje. Het kommetje kreeg ik ooit van mijn buurman, hij had onder een afdakje in de tuin (!) oude Petrus Regout serviesonderdelen staan. Ik was er natuurlijk dolgelukkig mee! Ik vind zelf het resultaat erg leuk geworden.
 
Tot slot heb ik een oude Libelle met als thema Pasen neergelegd. Ik ben helemaal klaar voor vier vrije dagen!


Fijne Paasdagen gewenst! Irene.
4 opmerkingen:

 1. Staat erg leuk! Wat treffen met dat kommetje van de buurman!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Irene, het ziet er super leuk uit.
  groetjes Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sfeervolle plaatjes! groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie paasversieringen! Ook ik houd het het liefs neutraal en niet te veel; heb eieren met tekst-servetten beplakt.

  Fijne dagen. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen