maandag 9 april 2012

Veranderingen

Het virus heeft weer toegeslagen! Nee... niets ernstigs; ik heb het hier over het "verander-virus".
De meeste mensen in mijn omgeving weten inmiddels dat ik hier wel vaker last van heb. Op de één of andere manier klopt het plaatje dan even niet voor mij. Dan ga ik al bedenken wat er anders kan.
Dus...... muziekje aan, man en kinderen de deur uit en schuiven maar.... Heerlijk!

Met dit als resultaat:De lange tafel is een kwartslag gedraaid en wordt nu meer bij de keuken betrokken. Licht, ruimte en eenvoud wil ik momenteel. Dat is denk ik wel gelukt.
Ik ben er zeer tevreden mee.Na zo'n verandering moeten natuurlijk ook de accessoires weer eens verplaatst worden.
Zo had ik al heel wat jaartjes een oud louvreluik in de tuin staan. Door de jaren heen is deze alleen maar verweerder en mooier geworden. Dit luik heeft nu ook een plaatsje binnen gekregen.


Naast de open haard. In de emaille kan staan wat simpele takken.


Leuk toch,  met die witte bloemetjes?

Nog een gezellige tweede Paasdag!
Groet, Carla
6 opmerkingen:

 1. Wat ben ik jaloers op jou. Hier is het bijna niet mogelijk om te schuiven. Ook mijn man houdt er niet van, ik wel des te meer. Ik kan wel wat decoratie zitten verhuizen enzo maar meubelen niet. Hij is zo behoudsgezind, dus alles wat verandert staat 's avonds weer hetzelfde. Spijtig hé. Nog veel plezier met je virus.
  Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk huis heb jij! Ik ben weleens bij je nicht geweest met een open dag maar nog nooit bij jou. Lekker ruim heb je het en heerlijk licht. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ik ook zo heerlijk, lekker rommelen in huis. Weet nog van vroeger dat we dat altijd met m'n moeder deden. Het erft zeker na! Hier staat het meeste ook niet lang op dezelfde plek. Ziet er heerlijk ruim uit bij je, dat is hier (jammer genoeg) wel anders, kan moeilijk wat weg doen. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is vandaag heerlijk weer om veranderingen in huis aan te brengen! Ziet er gezellig uit en wat een prachtig luik heb je.

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig, Carla! Wat een supermooi huis heb je! Helemaal mijn smaak!

  Nog een fijne dag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat schuiven met meubels. Bij mij staat alles gewoon te staan. Moet er niet aan denken om alles uit de kasten te halen en later er weer in te stoppen en dan al die snoertjes, lichtpunten enz. Vind het zo knap dat al die andere dat wel aandurven.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen