zaterdag 4 februari 2012

De bank

Sinds een half jaartje hebben we bij mij thuis een nieuwe bank. Het is er één zoals zo velen van ons hebben, van het bekende Zweedse warenhuis. Zo eentje waar je met losse hoezen eindeloos mee kan variëren. Nu moet je weten dat ik enorm van veranderen en schuiven met spullen in huis hou, dus deze bank is ideaal voor mensen zoals ik. Ik had hem gekocht met een grijze hoes er omheen. Erg leuk, maar toch begon het vorige week te kriebelen.....
Iets bedenken en doen is bij mij bijna hetzelfde, dus even snel heen en weer naar Utrecht en ja hoor...... nu zit er een witte hoes omheen. Ik heb het momenteel een beetje "winterwit" gemaakt door middel van warme cremekleurige plaids en een heerlijk warm schapenvachtje. (Deze is nep hoor!) Straks als we wat meer naar het voorjaar toe gaan, haal ik de plaids er af en wordt het een "zomerwitte" bank.


Naast de bank staat een oud luik en een heerlijk verweerd brocante melkkrukje. Ik hou van verweerde meubels; van mij hoeft het niet allemaal zo strak in de lak te zitten. Soortgelijke krukjes verkopen wij ook in onze webwinkel Kind van Holland. Verder heb ik ook nog een witte hoes om de bijpassende hocker gedaan, meer daarover vertel ik een volgende keer.


Groet, Carla
4 opmerkingen:

 1. Ja hoor, ik kom met heel veel plezier jullie blog volgen. Ben benieuwd naar al de mooie spulletjes die hier nog voorbij gaan komen.
  Veel blogplezier,
  lieve groet, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige bank hé, ik heb hem (en de losse stoelen) ook sinds kort, en hij past fantastisch bij brocante.

  Gezellig dat jullie ook een blog zijn begonnen.
  Kom snel weer een keertje kijken.

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, een blog van jullie! Ik ben gelijk volger geworden.....
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Carla en Irene, wat leuk dat jullie ook een blog zijn begonnen. Het ziet er super uit hoor. we zijn gelijk jullie volger geworden.
  groetjes Tessa & Anke

  BeantwoordenVerwijderen