vrijdag 17 februari 2012

Kringloopkastje....


Ongeveer anderhalf jaar geleden kocht ik in de kringloopwinkel een oud kastje. Het stond daar heel zielig in een hoekje te wachten op een nieuw leven. Volgens mij is het een oud keukenkastje met van die leuke deurtjes en schattige raampjes er in. Het kastje was mintgroen (!) geverfd en zag er niet uit, maar daar kan ik gelukkig goed doorheen kijken. Over de prijs waren we het snel eens en het kastje werd in mijn auto geladen. Vervolgens ging ik bedenken waar ik dit zou willen plaatsen. Eigenlijk had (en heb) ik spullen genoeg, dus ja..... het werd even een "langebaan-projectje".  Eigenlijk niks voor mij want ik wil altijd alles zo snel mogelijk verven en/of stylen. Maar goed... het kastje belandde dus in het schuurtje. Tot vorige week! Ik was weer eens heerlijk aan het schuiven en veranderen en ineens wist ik waar het leuk zou staan. Dus manlief heel lief aangekeken en deze ging voor mij aan de slag. En dit is het resulaat:Het werd geschilderd met een matte verf, dat vind ik toch nog steeds het mooiste. Ik heb het neergezet met de deurtjes open, zodat het een leuk kijkkastje is geworden. 


Een stapeltje linnengoed er in op een opgevouwen kanten kleed.


En hier een stapeltje oude Libelles met een bosje lavendel. Op het oude schaaltje ligt een foto van mijn vader Jan als jongetje van een jaar of 13 met zijn jongere zusje Nel. De foto is ongeveer 65 jaar geleden genomen. Ik hou zó van dat soort nostalgische dingetjes uit de familie. 


Verder nog een potje met wat kleine (kerstboom)kaarsjes en een klein zinken blakertje. Ik zie dat het kaarsje wel heel erg scheef in het blakertje staat, haha... dat ga ik snel recht zetten.

Alvast een fijn weekend! Geniet er van.

 Groet, Carla

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kastje en leuk gedecoreerd.

  Groetjes en een fijn weekend Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarachtig wat een leuk plekje is dit geworden.
  Gezellig.
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen