woensdag 22 februari 2012

Frans luik

Onlangs kocht ik een oud Frans luik en ik wil jullie graag laten zien hoe ik hiermee een gezellig hoekje heb gecreëerd in onze woonkamer.


De kist had ik al best een tijdje, maar die stond in de schuur helemaal verborgen onder een berg spullen. Achteraf erg zonde vind ik, dus ik heb hem snel schoongemaakt en voor het luik gezet.De rest ging eigenlijk vanzelf. Wat riet, wat linnengoed, een kaarsje voor de donkere avonden.......
De oude wijzerplaat kocht ik ooit bij Arie Boer in Giessenburg. Een heerlijke uitdragerij waar je kunt snuffelen tussen brocante en oude bouwmaterialen. Echt een aanrader voor de liefhebber!
Het kussentje kreeg ik met vele andere spullen van mijn tante toen wij haar huis kochten.

Het enige wat ik nog miste was wat groen, dus ik besloot een van mijn favoriete plantjes aan het luik te hangen. Het is echt zo'n nostalgisch plantje, omdat velen van ons (waaronder ikzelf), het plantje kennen uit de woonkamer van oma.Toen het plaatje naar mijn zin was ben ik op de bank geploft met een kop thee om te genieten van mijn "nieuwe oude hoekje".

Lieve groetjes, Irene.

2 opmerkingen:

  1. Beautiful :)

    Bee happy x
    Have a delicious day!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo!vandaag jullie blog ontdekt!!heel leuk!!ik kom uit het verre westvlaanderen in belgie en zal jullie dagelijks eens bezoeken!!ik kan niet zo goed om me de pc dus zet ik mn profiel op anoniem maar toch laat ik weten dat mn naam debora is,dus....een dagelijks bezoeker bij met veel groetjes!!!!

    BeantwoordenVerwijderen