vrijdag 4 mei 2012

Nieuwe hoekjes

Zo vlak voor het weekend nog even een paar foto's van de nieuwe hoekjes die ik tussen de bedrijven door heb gecreëerd afgelopen week.
Tussen de bedrijven door betekent in dit geval tussen werk en inkopen door. Want Irene en ik hebben onze tijd best nodig om de voorbereidingen te treffen voor onze Brocante Open Dagen in juni.

Zo zijn we al een dag op inkoop geweest en leuke dingen gescoord. Volgend weekend weer een dag naar Belgie om daar hopelijk nog meer leuke brocante op de kop te tikken.
Maar nu ga ik afdwalen, hier zijn de foto's van de hoekjes:


Mijn ijzeren mand maar weer eens neergezet met dit keer een verzameling oude klossen en spoelen erin.
Een stormlantaarn die ik onlangs op een markt vond staat gezellig op een oud krukje gewoon leuk te zijn.


En om nog even terug te komen op een vorige post, over de plaatjes van Anns, hier een verzamelplaatje gewoon aan een potje vastgeknoopt met wat stoer touw. Met dank aan Bonduelle, want er zaten gewoon doperwtjes in. Zonde om in de glasbak te gooien. ;-)Tot slot nog een foto van een aantal prachtige oude ansichtkaarten. Deze zijn (helaas) niet van mezelf, maar komen binnenkort in de webwinkel. Ach ja... je kunt nu eenmaal niet alles zelf houden.

Fijn weekend alvast!

Groet, Carla5 opmerkingen:

 1. Ziet er super uit, Carla!

  Fijn weekend!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ook laatst zo'n draadmand gekocht en je kan er zo leuk mee decoreren. Ik heb er nu m'n winterplaids in zitten. Fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor allemaal! 'k zou graag weer komen op de open dag. Vorig jaar ben ik ook bij je geweest. Moet kijken of het lukt, heb namelijk een jarige dochter op de 15e. Maar, voor ieder die dit leest: het is wel een aanrader hoor! Gaaf huis, leuke spullen, aardige meiden.
  Hartelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is die draadmand leuk zeg!! Je kan er heel veel mee doen zie ik.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellige hoekjes met mooie spullen! Succes met de voorbereidingen en alvast veel plezier gewenst met jullie speurtocht in België.

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen