woensdag 9 mei 2012

Op tafel

Onlangs heb ik een leuk, oud linnen kleed voor op mijn tafel gekocht. Het zijn twee losse delen die met de hand aan elkaar zijn gestikt. Ik viel meteen voor dat stiksel! Het tafelblad is donkergrijs, maar in het kader van de lente vond ik het leuk om een wit kleed op tafel te hebben.


De langwerpige snijplank die normaal gesproken in de keuken ligt heb ik nu een plekje op de tafel gegeven. Voor het groene accent heb ik een hedera gekocht. Hij was in eerste instantie in een rondje geleid langs ijzerdraad, maar ik heb het draad zo gebogen dat het nu de vorm van een hart heeft. De pot waar hij in staat is van Riviera Maison.Naast de pot heb ik wat oud linnengoed gelegd. Daarop ligt een doosje dat ik ooit in een brocanteschuur vond. Ik was er op slag verliefd op. Naast het doosje ligt een klein, oud emaille wijzerplaatje met een klipje eraan van Madam Stoltz.Door het witte kleed heb ik voor mijn idee de zomer ook alvast een beetje binnen gehaald. Nu buiten nog..........

Ik wens jullie een fijne en inspiratievolle dag toe!

Groetjes, Irene.


4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig bij jou op tafel. Ohhh kon bij mij het er maar zo opgeruimd erbij staan. Onze tafel is 2.10 meter maar vol met van alles. Probeer het wel eens maar we houden het nog geen 5 minuten vol, want hup daar staat de laptop, mijn hobbyspullen, reclamefolders, boeken, tijdschriften noem maar op en vol is tie weer.
  Geniet daarom extra van zulke foto's.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit! Hier in huis zijn ze niet van 'spullen op de eettafel' ;)) dan is er niet genoeg ruimte om te knutselen, lezen of computeren...

  Fijne avond. Groeten,Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie compositie! lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie winkel kende ik al langer, maar heb nooit geweten dat jullie ook een blog hadden - en wat voor een! Gezellig hier, ik ben meteen volger geworden.
  Het wordt inderdaad tijd dat het ook buiten een beetje op een zomer gaat lijken, tot die tijd heb je het in ieder geval binnen lekker zomers. Geniet ervan.
  Groetjes, Anita

  PS. in 'blogland' wordt veelvuldig gevraagd de woordverificatie uit te schakelen (heb ik zelf ook gedaan en nog niks geen spam gehad - dus het kan zeker); zou ik jullie ook willen aanraden :-)

  BeantwoordenVerwijderen