donderdag 13 september 2012

Het kleinste kamertje

Ook al is het het kleinste kamertje van ons huis, toch ben ik er heel blij mee. Net als de rest van het huis wilden we het toilet een landelijk karakter meegeven en dat is naar mijn mening erg goed gelukt!
We vonden bij Albion Bath Company een geweldige nostalgische stortbak.


Deze hebben we gecombineerd met een witte toiletpot en een houten toiletbril van de bouwmarkt.

 
De tegeltjes op de vloer zijn dezelfde als die we in de keuken en de halletjes hebben liggen. Ik vond het mooi op dat door te voeren in het toilet. De tegeltjes op de wand zijn ook van de bouwmarkt en hebben een leuk oud karakter. De tegeltjes komen tot iets boven het midden van de muur en alles daarboven is geverfd in de kleur Basalt van VT Wonen.
 
Op rommelmarkt kocht ik ooit een leuk kastje dat mijn vader zo heeft aangepast dat er een waskom en een kraan op konden komen. Het kastje is geverfd in de kleur Pitch Black van Farrow & Ball.
 
 
Aan de muur hangt een kastje dat ik van mijn tante kreeg met wat leuke spulletjes erin.
 
 
En onlangs scoorde ik de nieuwste aanwinst voor het toilet: een oud emaille bakje met W.C. erop voor de toiletborstel. Zo leuk! Ik was al best lang op zoek naar iets leuks om de toiletborstel van hout van Dille & Kamille in te zetten en ineens kwam hij op mijn pad.
 
 
 
Wie weet heb ik iemand weten te inspireren met de foto's, want ook het kleinste kamertje verdient de aandacht!
 
Fijne dag, Irene.
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Nou, daar ga je toch graag zitten (of staan). Een fijne relaxplek ;-). Toch is het leuk om het zelfs in het toilet gezellig te maken.
    Groetjes,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je "uissien" (zo noemen wij de wc hier) is prachtig geworden. Daar ga je vast graag even zitten, hahaha. Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen