zaterdag 25 augustus 2012

Het moet NU!!!

Kennen jullie dat? Je wilt al een tijdje iets, maar er zijn andere dingen die prioriteit hebben, dus je hebt nog even geduld. Je zit boordevol ideeën, maar je hebt nog wat meer geduld en droomt ondertussen van het eindresultaat. En ineens is het zover........................ Je geduld is op en je wilt niet langer wachten! Het moet NU!!!

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar als het in mijn geval een nieuwe tuin betreft, dan kan dat natuurlijk niet zomaar. Tenzij Gaston net is langsgeweest met een leuke cheque, maar er is nog geen "Goooooooeeeeeeeedemiddag!" te horen in de straat.....................
Bovendien krijgen we binnenkort een nieuw dak met mooie dakpannen naar oud model en dat is natuurlijk wel even iets belangrijker. Wat heb je tenslotte aan een nieuwe tuin als je in je huis niet droog zit?

 
 
Bescheiden als ik ben wil ik ook nog eens alles wat je maar kunt bedenken. Een veranda, een nieuwe schuur, oude bestrating, een houthok, een tuinhuisje, een buitenkeuken, leilindes, oud hekwerk, lavendel, rozen, buxus, haagbeukjes en ga zo maar door. Dat wordt dus sparen, sparen, sparen en nog meer geduld hebben.
 
Als oplossing ben ik nu een inspiratieboekje voor de tuin begonnen. Alle ideeën die ik heb en alle leuke plaatjes die ik tegenkom worden hierin verzameld. Op deze manier heb ik toch het idee dat er aan de nieuwe tuin wordt gewerkt.........
 


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en goed idee! Ben je er toch lekker mee bezig! Veel plezier met verzamelen.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De inspiratie ziet er alvast heel mooi uit.
  Het grote voordeel hiervan is dat er hier en daar nog wel iets aan je eerste idee zal veranderen . Op papier is dat niet zo erg ;)
  Veel plezier met het verzamelen van inspiratie,liefs,,Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kik dat heb ik vorig jaar ook in mijn bloemschik en knutsel hok
  gedaan in de schuur.
  Daar kwam madam weer aan met haar moodboard schriftje hardstikke handig als je naar de schilder, bouwmarkt gaat, of als je tafelzeil gaat kopen, schriftje er bij en klaar!
  Leuk, leuke foto!
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee van jou zeg!!
  Trouwens dat tuinhuisje wil ik ook wel maar ja van mijn postzegeltuintje blijft dan verder niks over.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen