zaterdag 29 september 2012

Weekendje weg....

Weet je wat zo leuk is? Met goede vrienden een lang weekend weg. Ruim van tevoren kiezen we een leuke lokatie uit, er worden twee huisjes geboekt en de voorpret begint. En als je dan ook nog eens prachtig weer hebt, kan het niet meer stuk. Vorig weekend vertrokken wij richting België. Met onze vrienden afgesproken op het Vrijthof in Maastricht. Altijd gezellig, daar even een terrasje pikken.
 
Daarna half in de middag richting de Ardennen. Van te voren al bedacht wat we voor uitstapjes zouden gaan doen. Een dagje naar Bouillon, Bastogne en naar Spa om (uiteraard) een brocantemarkt te bezoeken. Maar hoe leuk is het als je dan plotseling vlakbij je vakantiebestemming dit bord ziet:

 
Daar word je als brocanteliefhebber héél erg vrolijk van!
Je begrijpt dat wij die zondagmorgen onze wekker hadden gezet. En gelukkig niet voor niets.
Want wát was het een leuke markt. In de straten van het dorpje zaten de mensen op een kleedje of met een tafeltje en daarop hun (overbodige) huisraad uitgestald. Ik heb in ieder geval weer het nodige kunnen kopen. Heerlijk! Wat een geweldige hobby, ook als zullen er mensen zijn die mij compleet gestoord vinden. Nou ja, dat is dan maar zo.....
  
Onder andere een oud luik en een oud emaille zeepbakje op de kop getikt.
 
( De foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, dus helaas van iets mindere kwaliteit, maar ach...)
 
 
 
 
 
Tot slot nog een heerlijk plaatje met hoe wij de zondagmiddag afsloten: In het zonnetje met de nodige lekkere "happy hour" drankjes en hapjes.
 
Fijn weekend verder,
Carla
 
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Een echt geniet-weekend! Mooie aankopen heb je gedaan.

    Fijne dag. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het fijnste wat er is en dan lekker met je nieuwe aanwinsten weer op huis aan en rommelen maar! Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen