zondag 8 juli 2012

Stoere en romantische witte plaatjes.

 Zó jammer dat de zomer maar niet wil doorzetten qua weer. Na een redelijk zonnige dag gisteren kwam vanmorgen hier de regen met bakken naar beneden. Daarom heb ik besloten wat witte plaatjes te laten zien. Toch een beetje zomer, maar dan in huis.
Als ik in mijn huiskamer rond kijk, valt het op dat ik de stoere brocante altijd een beetje een romantisch tintje geef door een kantje of iets dergelijks. 
Mooi wit brocante rekje met glaasjes. Op een lekker afgebladderd krukje, daarop dan een witte servet met kant. Momenteel staat deze gewoon even leeg. Zo nu en dan doe ik er een bloem in of wat waxinelichtjes.


Aan mijn oude luik hangen wat stoere zinken accessoires; het kantje en het labeltje met tekst zorgen hier voor de romantische touch.


Tot slot een plaatje van de spullen uit mijn witte rek aan de muur. Hierin wat simpele witte schaaltjes met een oude onderzetter en bakvorm. Het kantje om het oude blik maakt het weer af.

Tijdens het schrijven van dit stukje is het (weer) hard gaan regenen. Ik ga mijn stapel Jeanne d'arc Livings tevoorschijn halen. Daar ga ik heerlijk mee op de bank. Met een pot thee erbij kom ik de zondagmiddag wel weer door.

Groet, Carla4 opmerkingen:

 1. Ik hou er wel van om het stoere te 'verromantiseren', ik vind je luik met accessoires echt een plaatje!
  Ik wens je - samen met je JDL's- een hele fijne zondag!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig hebben we de foto's nog.
  Genieten dus voor jou en voor ons.
  Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sfeervolle plaatjes! En een middagje JDL-lezen is toch ook niet verkeerd...

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er prachtig en sfeervol uit zo! Top! :-)

  BeantwoordenVerwijderen