zaterdag 14 juli 2012

Wit linnen- en beddengoed

Het voorjaar en de zomer zijn mijn jaargetijden. Niet dat ik een hekel heb aan de herfst of de winter, want ik maak het dan graag knus en gezellig binnen, maar in het voorjaar en de zomer bloei ik helemaal op. Ramen en deuren gaan lekker open en ik probeer zoveel mogelijk zonnestralen te pakken in de tuin met een kop thee of een glaasje wijn.
Helaas is het weer van de laatste weken niet echt zomers te noemen, waardoor mijn drang om het zomers te maken in huis alleen maar groter wordt.
In de slaapkamer heb ik geprobeerd dit te doen met wit linnen- en beddengoed.Niets is lekkerder dan frisgewassen wit beddengoed waar je 's avonds heerlijk onder kunt kruipen...............
Boven het bed hangt oud linnengoed. Het hemdje links kocht mijn zus op haar dertiende voor mij toen ik nog maar net geboren was. Het is me zo dierbaar dat het altijd een plekje in huis zal hebben.


Hopelijk gaat het weer snel opknappen. Gelukkig heb ik nog wat Italiaanse zon in het vooruitzicht om mezelf mee op te laden. Tot die tijd zal ik het met het zomerwit in huis moeten doen!Ik wens jullie een hele fijne vakantie. Tot snel!

Lieve groet, Irene.


4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke slaapkamer! En wat fijn met die rustige tinten....zal vast heerlijk slapen!

  Fijne zondag.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sfeervolle slaapkamer heb je.
  Ik hou er ook zo van... wit, fris beddengoed. Het voelt zo heerlijk luxe, alsof je in een hotelbed ligt.
  Sweet dreams!
  groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk fris beddengoed en dan ook nog in het wit... Sfeervolle slaapkamer!

  Fijne avond. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen