vrijdag 31 mei 2013

Kreamade ( by Hennie)

Ik heb de smaak weer te pakken voor het bloggen. Blij dat het uploaden weer lukt! Daarnaast is Kind van Holland ook actief op Facebook en berichtjes of foto's plaatsen gaat daar toch net iets makkelijker en sneller. Maar.... toch wil ik proberen zo nu en dan eens wat te plaatsen op dit blog, zeker nu het uploaden van foto's gewoon weer lukt.
Heel enthousiast was ik toen een lieve klant van Kind van Holland mij een berichtje stuurde dat ze sinds een tijdje zoveel lol beleeft aan haar blog, Kreamade. Zij maakt zulke leuke dingen, zelf vind ik de knikkerzak die ze maakte voor haar zoon super! Helaas heb ik geen kleine jongens meer en boys van 24 en 20 zie ik niet zo gauw knikkeren. ;-) Een poosje terug kwam zij, Hennie, haar bestelling bij me ophalen en toen kreeg ik zomaar een cadeautje.


Zó schattig, dit magneetje van knoopjes. En ze maakt dus nog veel meer moois.
Als je zin hebt neem dan eens een kijkje op het Blog van Hennie en misschien doe je zelf nog wat inspiratie op.In september worden er door Kind van Holland weer weer wat open dagen georganiseerd. Deze zullen zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 september. Meer informatie, zoals openingstijden, volgt zo spoedig mogelijk, via dit blog of via de site: www.kindvanholland.nl

Ik wens jullie alvast een fijn en zonnig weekeinde!

Groetjes,
Carla 

1 opmerking:

  1. Dank je wel Carla! De datum van de open dagen zet ik in mijn agenda. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen