donderdag 12 september 2013

Fotoshoot

~ ~ ~
Anderhalve week geleden hadden wij een afspraak om ons brocante interieur te fotograferen.
En wat wás dat een gezellige dag!
Om 10.00 uur had ik bij mij thuis de koffie bruin en lag de cake in plakjes gesneden gezellig in een oude bakvorm te wachten om opgegeten te worden. Precies op tijd arriveerden de twee zussen en terwijl we aan de koffie (mét chocoladecake) zaten hadden we direct een 'klik". Je kent het wel: het gevoel alsof iemand al jaren bij je over de vloer komt terwijl je ze pas net voor het eerst hebt ontmoet. 

Er zijn heel wat mooie plaatjes geschoten, gezellig gekletst en ervaringen over brocante vondsten uitgewisseld. De leukste verhalen! 

Daarna gingen we met zijn allen richting het huis van Irene. Ook daar liep alles gesmeerd en zijn er prachtige foto's gemaakt. Deze hebben we inmiddels al een klein beetje gezien, en wat zijn we benieuwd naar het eindrestultaat.

Dit alles verschijnt in een boek;

Liefde voor Brocante



Het boek komt in november uit en is onder andere te koop via onze webwinkel Kind van Holland. Er zijn al wat exemplaren gereserveerd. Het is natuurlijk een heel leuk Sinterklaas- of Kerstcadeautje.

Heb je interesse of wil je er iets meer van weten? Kijk dan even bij ons op de site:
www.kindvanholland.nl
of stuur ons even een berichtje via info@kindvanholland.nl

Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Het lijkt ons geweldig om je eigen brocante spulletjes zo mooi gefotografeerd terug te zien in dit boek. 

Groetjes, Carla 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten