zondag 18 november 2012

Druk, druk en nog eens druk.....

 
Ik zal niet de enige zijn in deze tijd van het jaar, maar het is hier druk, druk en nog eens druk. Druk met van alles en druk met niks.
..........?
 
 
Een geweldige fair gehad:  Brocante in de Kerk, nu twee weken geleden, en daarna alles in de webwinkel weer eens even op orde gebracht. Administratie gedaan, een gedeelte van de overgebleven spulletjes gefotografeerd en op de site gezet. En toen weer druk met de bestellingen leuk inpakken en verzenden. Druk maar allemaal wel heel erg leuk.
 
 
En dan nog druk met niks.....
Ja, druk met niks. Ik heb namelijk in mijn hoofd gezet dat ik de slaapkamer een metamorfose wil geven. Normaal gesproken is (be)denken en doen hetzelfde bij mij, maar voor dit project heb ik toch even wat meer tijd nodig. En.. de hulp van manlief.
Want vloeren leggen is niet zo mijn ding; dat laat ik liever aan hem over  ;-)
 
Dus in mijn hoofd is het plaatje wel bijna compleet. Ik wil dus een nieuwe (lees oude) vloer, de muren moeten worden gedaan en ik wil heel graag een spijlenbed. Kortom: een heel wensenlijstje. Voor de muren heb ik bedacht dat er hout op moet komen. Het liefst brede delen, ze mogen een klein beetje ruw zijn, en deze wil ik dan gaan verven. 'K weet nog niet welke kleur hoor, maar het zal wel een wittint worden deze keer.
 
Dat is ook wel een voordeel van nog niet uitvoeren, ik kan er nu nog op los fantaseren. De komende tijd duik ik maar eens de brocante woonbladen in om inspiratie op te doen voor zover dit nog niet in mijn hoofd zit.
 
Wordt vervolgd................
 
 
Groeten, Carla

2 opmerkingen:

  1. Spannend! Ideeen uitwerken kost ook tijd, laat jij je maar lekker inspireren door alle fantastische bladen, dan genieten wij straks weer van je foto's als het klaar is!

    Fijne dag

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, wij hebben ook net een fair achter de rug en nu moet de Boelschuur weer omgetoverd worden in kerstsfeer. Dus we hoeven ons niet te vervelen. Gr. Alie

    BeantwoordenVerwijderen